Erve Klijnevink

4501 views


Fiets buiten opladen
Bijgewerkt op 19-12-2022

Broeklanderweg 4
8124PT Wesepe
Nederland
(0)





Charge costs


Facilities


 De appartementen van Erve Klijnevink (http://www.erveklijnevink.nl)

Wij verbouwden een voormalige stal voor u. De luxe ingerichte appartementen zijn voorzien van een half-open verdieping met dubbele boxspring. Op de begane grond vindt u een zithoek met solide slaapbank, LCD televisie, een 4-persoons eethoek en een kitchenette met 4-pits inductiekookplaat, koelkast, combimagnetron en koffie en thee faciliteit. Tevens is daar de badkamer met douche en toilet. U heeft meerdere terrassen met een prachtig uitzicht op de tuin, het weiland met koeien of de natuur, eventueel vanonder de hooiberg! ‘s Zomers koele airconditioning en ‘s winters warme vloerverwarming. Één appartement is geschikt voor een echtpaar, of ouders met 2 kinderen, of groep van 4 personen. U slaapt in één ruimte met twee verdiepingen

Omgeving

De vakantieappartementen liggen midden tussen de weilanden. Rust en ruimte zijn sleutelwoorden. Te voet, met de fiets of met de auto: op elke afstand is veel te ontdekken en te beleven.
Landgoed Neppelenbroek is een ideaal wandelgebied. Fietsroutes zijn er volop: landgoederenroutes, smaakfietsroutes, pannenkoekenfietsroute, te veel om op te noemen.
Erve Klijnevink ligt in het buitengebied tussen Wesepe en Broekland in het westen van Overijssel. De Hanzesteden Zwolle en Deventer liggen op 20 autominuten afstand. Avonturenpark Hellendoorn bereikt u binnen een halfuur met de auto. En wilt u verder weg: Duitsland, de Randstad, Groningen òf Nijmegen zijn in een uurtje te bereiken.

Raalte

Het dorp Raalte ligt in het hart van Salland, een landstreek vol landschappelijke afwisselingen, ingebed tussen de Sallandse Heuvelrug in het oosten en de rivier de IJssel in het westen. Het landschap en het natuurschoon zijn zeer aantrekkelijk om er per fiets, te voet of te paard op uit te trekken. Raalte heeft een uitgebreid winkelcentrum met een breed en gevarieerd winkelaanbod. Elke woensdagmorgen is er een warenmarkt in het centrum.

 

Olst-Wijhe

Aan de rivier de IJssel ligt de gemeente Olst-Wijhe. Zowel Olst als Wijhe zijn ontstaan als nederzetting langs de IJssel. Olst-Wijhe heeft prachtige uiterwaarden, mooie natuurgebieden en een weids platteland met fraaie boerderijen met vaak nog roodbonte MRIJ vee in de wei. De karakteristieke landgoederen en molens zijn gelukkig bewaard gebleven. In de pittoreske dorpen treft u mooie oude panden aan met fraaie oude gevels. 

Deventer

Deventer is een oude Hanzestad. De historische stad biedt voor elk wat wils: cultuur, stadswandelingen, gevarieerde horeca en vele evenementen. Landelijk bekende evenementen zijn de Deventer Boekenmarkt, Deventer op Stelten en het Dickens Festijn in december.

Zwolle

 De stad Zwolle roept op tot ontdekken maar zeker ook tot ontspannen en genieten. Er is een groot aanbod aan terrassen, cafe's en restaurants. Een rondje Zwolle fietsen of een heerlijke stadswandeling, gekoppeld aan een bezoek aan een van de vele musea die de stad rijk is. Het ruime winkelaanbod, de verschillende evenementen en de mooie parken maken een bezoek aan Zwolle zeker de moeite waard.

Een korte vakantie of een weekendje weg? Zoekt u de sfeer, rust en ruimte van het platteland? Dat vindt u in Salland! Kijk ook eens op http://www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl 

Wij hopen ook u als gast op ons erf te mogen verwelkomen om u mee te laten genieten van de rust, ruimte en alle geneugten van het mooie Salland.














Captcha image
Show another codeShow another code



Thanks four your review.